Restaurant Oost

Reserveren?

+31 (0)165 769153

explore

Restaurant Oost

Bij Oost kun je genieten van gerechten gebaseerd en geïnspireerd op specialiteiten uit Arabische en Aziatische landen. Verschillende gerechten, mezze en streetfood uit onder andere Korea, Thailand, Vietnam, Cambodja, Maleisië, India, Syrië, Afghanistan, Libanon, Tunesië en Marokko, bereidt en gepresenteerd met een vleugje Westers. Lekker in combinatie met een Aziatisch biertje, bijpassende wijn, lassi of een heerlijke cocktail. Oost staat voor vers, huisgemaakt en werkt, waar mogelijk, met lokale producten.

Verschillende culturen

De Arabische en Aziatische keuken is enorm gevarieerd. Om onze gasten te blijven verrassen en de menukaart spannend te houden veranderen wij deze met enige regelmaat. Hiervoor werken we nauw samen met leveranciers, stagiaires en koks met Arabische of Aziatische roots. Zo kunnen we onze gasten laten proeven en genieten van de veelzijdige Oosterse keuken.

 

Kom jij bij ons werken?

Heb je passie voor eten? Heb je affiniteit met de Aziatische & Arabische keuken? Ben je geïnteresseerd in verschillende culturen? En lijkt het jou leuk ons team te komen versterken?

Neem dan contact met ons op
Jesse van den Bossche
Restaurant Oost
+31 (0)6 292 23 216
info@restaurant-oost.nl

Team Restaurant Oost
Kadobon Restaurant Oost

Kadobon

Die hebben we zeker! Wie wil jij verrassen met een kadobon van restaurant Oost? Dat kan! Een kadobon is een mooi kado om te geven voor feestelijke dagen zoals Moederdag, Vaderdag, Valentijnsdag maar ook om bijvoorbeeld vrienden, familieleden of collega’s mee te verrassen.

Meer informatie? Neem telefonisch contact met ons op via +31 (0)165 – 769 153. Of stuur een email naar info@restaurant-oost.nl.